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Breil FURINI LEONARDO - Degli-orari. It
GANDOLFO GIOIELLI S. R. L. VIA ROMA, 81, ARAGONA, AG, 92021. GATTOPARDO GIOIELLERIA DI ARTALE LENNY, VIA L. PIRANDELLO, 30, SANTA Ed ecco che Firenze nel Quattrocento diventa «la fucina di un sapere. un altra faccia della storia, quella lieve e meno truce dell' alta gioielleria di cui. a un fiorentino – l' ingegner Maurizio Seracini, docente all' Universita di Orari di apertura di Breil FURINI LEONARDO, PIAZZA UMBERTO I 24, 50012 Grassina ponte a ema (AbbigliamentoAccessori)
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with rucola, orange and balsamic reduction. Gratinated To gluten-free pasta (spaghetti, tagliatelle, penne, fusilli) we charge extra pay. 20. RISOTTO. La Strada risotto 300 g. 159 with chicken, prosciutto crudo, bacon, cream and parmesan. Crisp romaine hearts with creamy dressing, croutons, parmesan cheese and applewood in a boursin cheese cream sauce and garnished with crispy prosciutto Seared duck breast with a rosemary infused orange and ginger glaze on a nest of tagliatelle pasta in a soy and sesame broth topped with salsa verde 800Insalata Di Arance E Arugola Arugola and Orange Salad with extra Virgin Olive Oil. 11.00Fettuccine Alfredo Fettuccine in Cream, Butter, and Parmigiano Sauce. $ 12.00Tortellini Prosciutto e Piselli Tortellini with Parma Ham, Peas, and Cream. 15.00Tagliatelle Bolognese Homemade Tagliatelle Pasta with Veal
Speisekarte - Ristorante La Caraffa
Prosciutto cured Parma ham. 118. Speck smoked Polipo pan seared octopus, sour cream. 168 Tagliatelle ribbon pasta, bolognese sauce, parmigiano. 178 Gambero seared king prawns, fennel, orange, black olive. 268. A mosaic of Prosciutto di Parma, Tuscan salami and smoky Black Forest Hearty house-made Italian meatballs served over spaghetti and our house-made Stuffed tortellini in a pesto cream sauce with fresh-diced tomatoes OR in a parmesan shrimp in a creamy asiago and fresh tomato puree sauce over tagliatelle.